Julianastraat 54, Dedemsvaart

Voor al uw zakkelijke events, wij verzorgen en ontzorgen u graag!

In De Baron hebben we verschillende zalen die we flexibel kunnen indelen. Of u een grote zaal of een kleine compacte ruimte zoekt, wij hebben die. Ook zijn alle zalen voorzien van audiovisuele middelen waardoor uw presentatie goed uit de verf zal komen.

Op het gebied van eten en drinken rondom uw bijeenkomst kunnen wij alle kanten op, het liefst uw kant. Wat de wensen ook zijn, we kunnen daar op inspelen. Koffie en thee, een lekkere lunch of diner; het kan allemaal. Loopt de bijeenkomst uit en wilt u nog even lekker naborrelen? Dan kunt u terecht in ons sfeervolle Grand Café.

Koningskamers:

 

De Koningskamer is een flexibel in te delen ruimte en uitermate geschikt voor vergaderingen, seminars en kleinere feesten.

De Koningskamer kan worden gesplitst in drie afzonderlijk zalen welke allen over professionele audio- en video apparatuur beschikken voor uw (bedrijfs)presentaties.

De Koningskamer kan worden verbonden met de centrale hal, Grand Café en Troonzaal.

Troonzaal:

Optie 1: Theateropstelling:

De zaal beschikt over een, uitschuifbare, tribune met 160 zitplaatsen. Door middel van het bijplaatsen van maximaal 80 stoelen heeft de zaal een capaciteit van 240 personen. Er is een professionele theater inrichting beschikbaar (licht, geluid & beamer)*. Achter de Troonzaal is een kleedkamer beschikbaar.

Optie 2: Bijeenkomsten, feesten en partijen:

Indien de tribune is ingeschoven ontstaat een zeer ruime zaal welke uitermate geschikt is voor o.a. vergaderingen, seminars, (thema) feesten/bruiloften en begrafenissen. Door middel van het unieke verlichtingssysteem kan de zaal in elke sfeer worden gebracht die u wenst. Natuurlijk staan de professionele geluids- en presentatie apparatuur tot uw beschikking.

Recensies van onze klanten ;

Klantenbeoordeling